Over WtbW

Leuk dat je mijn site bekijkt.Graag wil ik jullie mij even kort voorstellen en iets meer vertellen over Worn to be Wild en de persoon achter dit merk. De naam Worn to be Wild is eigenlijk zomaar bij mij binnengeschoten. Ik ben begonnen met kleding maken voor mijn kinderen en ik vond deze naam wel erg toepasselijk. Dus ik nam deze naam mee naar mijn sieradenmerk.
Ik wilde iets doen met mijn creativiteit en ik vind lekker knutselen en nieuwigheden ontdekken fantastisch. En ik moet zeggen mijn hobby sieraden maken is uitgemond tot Worn to be Wild. Op deze manier kan ik iedereen blij maken met prachtige unieke oorbellen.

Van de meeste oorbellen wordt namelijk maar 1 paar gemaakt. Uniek dus!

Met veel liefde worden ze gemaakt en ik hoop dat ik jullie kan verblijden met prachtige oorbellen. En nagenoeg alle sieraden worden afgewerkt met stainless steel ringetjes en oorbellen. Voordeel hiervan is dat het nauwelijks krast, bijna niet verkleurd (behalve met chloor) en het heel sterk materiaal is. Stainless steel heeft nog meer voordelen. Het is 100% allergievrij en voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat vrijwel iedereen sieraden van stainless steel kan dragen, zelfs mensen met een nikkelallergie.

Voordelen en kenmerken van RVS sieraden:  

  • 100% Allergievrij, Hypoallergeen, Chirurgisch staal;
  • Verkleurt niet; 
  • Geeft niet af op de huid;
  • Edelstaal en supersterk. Sterker dan goud of zilver;
  • Hoogwaardig en duurzaam. Voor talloze jaren draagplezier;

Je vindt bijna wekelijks nieuw aanbod op de site en op mijn social media. En mocht je iets zien, maar bevalt de kleurencombinatie je niet, of wil je er liever een andere oorbel op dan diegene van de foto. Stuur mij dan een mailtje op info@worntobewild.nl en dan ga ik het maken voor je.

Veel plezier met online shoppen. En schroom niet te mailen bij vragen.

NB: half juni ga ik naar de KVK en dan mijn bedrijf officieel inschrijven. Vanaf dan zullen er ook meer betalingsmogelijkheden zijn.

Veel liefs ,
Monique 🧡